Excursió per la Vall d’Olzinelles

El passat Novembre, els infants de l’Espai de Vida Crisàlide vam fer una excursió per la Vall d’Olzinelles, prop de Sant Celoni. Vam descobrir uns racons preciosos tot gaudint de la riquesa i la varietat botànica del lloc i vam aprofitar per viure un bosc de castanyers, alzines tot recol·lectant fulles de diferents arbres, abrics de castanyes, aglans, branquetes…

Després d’esmorzar a la font del Pradelló, vam explorar l’espai brincant i enfilant-nos pels pendents de terra humits i plens de fulles i una petita granoteta camuflada entre la molsa ens va venir a saludar.

Una fada ens havia explicat que havia bufat un vent molt fort aquells dies i els cartellets de les cases de les seves amigues, com la fada Tar i la fada Dor, la fada Margarida, els follets, la fada de l’Aigua i els Martinets, no sabrien tornar a casa seva. Els nens i les nenes estaven ben disposats a buscar els rètols de les cases de les fades i així ajudar-les a trobar casa seva. Mentre exploraven, els infants van trobar pols màgica de fada i seguint les pistes van poder ajudar-les a trobar el seu cau entre les soques i els troncs dels arbres.

Satisfets d’haver aconseguit la seva missió i, meravellats per la bellesa i les possibilitats del bosc, vam acabar de gaudir de la natura de bosc dens i amb clarianes que van facilitar un tipus de joc de grup ben diferent, aprofundint així el vincle i la cohesió de grup.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s