Benvingut hivern

A Crisàlide aquest any hem celebrat el sostici d’hivern amb el comiat de les fades Tar i Dor i l’arribada de la fada de l’Hivern. Les erugues i les nimfes ens hem unit per cercar les pistes que aquests éssers màgics han deixat pel bosc amb la intenció que trobéssim el portal que acomiada la tardor i reb l’hivern amb la seva fada.

Un cop trobada la porta, hem pogut dir a reveure a la Tar i a la Dor i donar la benvinguda a la fada de l’Hivern tot convidant-la a viure al nostre racó de les estacions, sota l’aixopluc de les branques del nostre arbre de la Vida.

Aquest any el solstici d’hivern ha arribat amb la lluna plena. La propera serà al 2.094. Aquest event és un fenomen astronòmic que marca l’inici de l’hivern i la nit més llarga de 2.018 a l’hemisferi nord. És el moment en què el sol arriba a la seva major i menor alçada en el cel, segons l’hemisferi on ens trobem.

Amb la celebració del solstici, infants i ganàpies reconnectem amb la terra, els astres i el pas del temps  recuperant rituals ancestrals que ens uneixen i ens permeten seguir somiant.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s