Benvingut hivern

A Crisàlide aquest any hem celebrat el sostici d’hivern amb el comiat de les fades Tar i Dor i l’arribada de la fada de l’Hivern. Les erugues i les nimfes ens hem unit per cercar les pistes que aquests éssers màgics han deixat pel bosc amb la intenció que trobéssim el portal que acomiada la tardor i reb l’hivern amb la seva fada.

Un cop trobada la porta, hem pogut dir a reveure a la Tar i a la Dor i donar la benvinguda a la fada de l’Hivern tot convidant-la a viure al nostre racó de les estacions, sota l’aixopluc de les branques del nostre arbre de la Vida.

Aquest any el solstici d’hivern ha arribat amb la lluna plena. La propera serà al 2.094. Aquest event és un fenomen astronòmic que marca l’inici de l’hivern i la nit més llarga de 2.018 a l’hemisferi nord. És el moment en què el sol arriba a la seva major i menor alçada en el cel, segons l’hemisferi on ens trobem.

Amb la celebració del solstici, infants i ganàpies reconnectem amb la terra, els astres i el pas del temps  recuperant rituals ancestrals que ens uneixen i ens permeten seguir somiant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s