FES-TE AMIC

Espai de Vida Crisàlide som una Associació sense ànim de lucre. Som um projecte autogestionat per les famílies i acompanyants que, amb esforç i dedicació, ens responsabilitzem a cuidar els serveis que es necessiten per garantir el seu funcionament (alimentació, neteja, mobiliari, materials, etc.). Axí mateix, assumim abastir les necessitats econòmiques del projecte mitjançant una aportació mensual de cada família.

A més a més, realitzem activitats lúdiques i educatives que ens permeten aportar la nostra llavor a una societat que considerem en crisi i que volem transformar. Sovint, aquestes activitats ens aporten petits ajuts econòmics que ens faciliten l’autogestió.

Tot i aquests esforços, no arribem a assolir el cost total de les despeses del projecte. Per aquesta raó, et convidem a apadrinar el projecte establint una relació de vincle entre padrines i fillols.

Valorem que les relacions sempre siguin bidireccionals i es construeixin recíprocament.

Per això, com a fillols, t’oferim:

  • Una trobada anual entre padrines i fillols per celebrar la nostra relació. Així podràs viure de ben a prop el que fas possible amb el teu suport de cor i econòmic.
  • Trimestralment, rebràs un butlletí via correu electrònic on et compartirem un recull de les aventures i vivències que s’han esdevingut durant el període.
  • Et convidarem a tots els actes que realitzarem des de Crisàlide (Jornades de Portes Obertes, concerts i actes festius).
  • Podràs participar en les formacions impartides per l’equip pedagògic que realitzem anualment amb un 50% de descompte.
  • Ens comprometen que si en un moment donat el projecte és autosuficient per complert, et proposarem mantenir la nostra relació de padrina i fillols, però ja sense cap vinculació econòmica.

Com a padrina ens ofereixes:

  • El teu suport personal perquè plegades escampem en el món aquesta nova mirada vers el creixement dels infants.
  • Una aportació econòmica de 10, 20, 30 o més de 30 euros que ajudaram a sostenir el cost del projecte. El teu suport econòmic ajudarà a cobrir despeses com el lloguer, la llum, l’aigua o la calefacció.

Com el pots convertir en padrina?
Per convertir-te en padrina de Crisàlide contacta amb nosaltres.

Ens possarem en contacte el més aviat possible.